Contacta amb nosaltres

HORARI D’OBERTURA

Dilluns: de 14:00 a 19:00 h.

De dimarts a divendres: de 8:00 a 19:00 h.

ESTÈTIC GIM

C/ Barcelona, 60

08551 Tona (Barcelona)

93 812 43 63

esteticgim60@gmail.com

  PROTECCIÓ DE DADES

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’ESTÈTIC GIM amb NIF 33938777T i domicili social situat al C/ BARCELONA, 60  – 08551 TONA (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, ESTÈTIC GIM informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  ESTÈTIC GIM informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ESTÈTIC GIM es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic esteticgim60@gmail.com.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: esteticgim60@gmail.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Obrir el Whatsapp
  1
  Què ens vols dir?
  Hola!
  Et podem ajudar?