Inici // Tractaments facials

Tractaments facials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet lectus malesuada purus sagittis cursus nec ac augue. Aliquam condimentum elit et ligula faucibus, id congue sem molestie. Ut laoreet id odio in eleifend. Duis vitae lorem non dolor iaculis luctus sit amet eu libero. Proin metus quam, posuere eu porttitor nec, egestas in odio. Ut metus mauris, pulvinar eu nibh nec, elementum efficitur eros. Maecenas urna erat, ultrices vitae rutrum sed, varius vel mi.

FACIAL ANTI-AGING (60′)

Són diferents tractaments, en cures de diverses sessions segons l’objectiu de cada persona. En aquests es pretén reeducar el teixit per aconseguir formar col·lagen a la pell per tal de redensificar-la amb un efecte tensor i reafirmant. En aquest procés es treballa amb Indiba, Lpg, cosmètica amb diferents acideses i altres components tensors i reparadors. Resultats espectaculars!

TALLER D’ASSESSORAMENT

És un taller que podem fer en grup o bé individual. Si tens interès a saber com cuidar-te la pell, quin ”skin care” pot ser el més adequat en la teva rutina i explicar-te secrets per cuidar-te i sentir-te súper bé.

Podem explicar-te:

 

   • Com fer servir la gua sha?
   • Quin és el doble desmaquillat japonès?
   • Per a què serveix un sèrum?
   • Quan aplicar-te mascaretes?
   • Quin és el millor moment per fer tractament?
   • Cada quant una neteja?
   • El que necessitis 😉

“Descobreix la bellesa oculta a través dels tractaments facials: cada cura és un recordatori que cuidar de tu mateixa és la clau per resplendir.”

HIGIENE VEGANA DETOX (60′)

Tractament basat en la salut de la pell, aconseguim eliminar toxines i deixar-la en un estat òptim de puresa i equilibri, amb resultats visibles en una sola sessió.

TRACTAMENT OXY PEEL (60′)

Tractament antiarrugues amb un alt grau de recuperació de la il·luminació del teixit, acció depurativa i reafirmant. És molt agradable de rebre, ja que es treballa amb uns pinzells que fan un massatge molt especial a part del massatge manual també.

ECO-HIGIENE (60′)

Fórmula d’higiene facial , en la que els cosmètics emprats es basen en l’aromoteràpia per aconseguir eliminar impureses i així deixar la pell confortable.

FOTO-REJOVENIMENT

(LÀSER) Fórmula d’higiene facial, en la que els cosmètics emprats es basen en l’aromateràpia per aconseguir eliminar impureses i així deixar la pell confortable.

RTUAL DE GUA SHA

Treball minuciós tradicional en el qual s’uneix la salut i la bellesa, connecta la teva pell amb l’energia dels minerals amb un efecte sedant i drenant sobre el sistema nerviós. Altament remodelant.

EXTENSIÓ DE PESTANYES

Aquesta tècnica en alça en aquests moments consisteix a aplicar pèl a pèl o per grups afegint pestanyes a les nostres naturals per realçar la mirada. També hi ha l’opció de fer el lífting o permanent de pestanyes.

Si tens dubtes sobre els tractaments, o quin seria el més adequat per tu, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’assessorarem en el teu cas particular.

HIGIENE
PER ACNÉ (60’)

Tractament pautat en sessions per obtenir resultats òptims en casos d’acné, aconseguir una aparença saludable de la pell i evitar marques o cicatrius.

RITUAL
DE MASSATGE KOBIDO

Aquest és un tractament de massatge manual per potenciar la bellesa i el benestar. De procedència japonesa, la fascialista de forma artesana intenta modelar la cara, amb diferents percussions, alliberant tensions per tal d’arribar a una experiència única i en bona part també energètica.

LIFITNG
CUPS

Tractament drenant amb efecte lífting, elimina les adherències de les línies d’expressió més profundes donant un aspecte de molt d’oxigen a la pell. Especialment relaxant i il·luminador.