Inici // Tractaments facials

Tractaments facials

Els tractaments facials són essencials per mantenir una pell saludable i radiant. A través de la neteja profunda, l’aportació d’hidratació, la millora de la circulació i la capacitat per abordar problemes específics de la pell, com l’acne o les arrugues, ofereixen beneficis més enllà de l’aspecte estètic. A més, proporcionen moments de relaxació que redueixen l’estrès i estimulen el creixement cel·lular, afavorint la regeneració de la pell.

FACIAL ANTI-AGING (60′)

Són diferents tractaments, en cures de diverses sessions segons l’objectiu de cada persona. En aquests es pretén reeducar el teixit per aconseguir formar col·lagen a la pell per tal de redensificar-la amb un efecte tensor i reafirmant. En aquest procés es treballa amb Indiba, Lpg, cosmètica amb diferents acideses i altres components tensors i reparadors. Resultats espectaculars!

TALLER D’ASSESSORAMENT

És un taller que podem fer en grup o bé individual. Si tens interès a saber com cuidar-te la pell, quin ”skin care” pot ser el més adequat en la teva rutina i explicar-te secrets per cuidar-te i sentir-te súper bé.

Podem explicar-te:

 

   • Com fer servir la gua sha?
   • Quin és el doble desmaquillat japonès?
   • Per a què serveix un sèrum?
   • Quan aplicar-te mascaretes?
   • Quin és el millor moment per fer tractament?
   • Cada quant una neteja?
   • El que necessitis 😉

“Descobreix la bellesa oculta a través dels tractaments facials: cada cura és un recordatori que cuidar de tu mateixa és la clau per resplendir.”

HIGIENE VEGANA DETOX (60′)

Tractament basat en la salut de la pell, aconseguim eliminar toxines i deixar-la en un estat òptim de puresa i equilibri, amb resultats visibles en una sola sessió.

TRACTAMENT OXY PEEL (60′)

Tractament antiarrugues amb un alt grau de recuperació de la il·luminació del teixit, acció depurativa i reafirmant. És molt agradable de rebre, ja que es treballa amb uns pinzells que fan un massatge molt especial a part del massatge manual també.

ECO-HIGIENE (60′)

Fórmula d’higiene facial , en la que els cosmètics emprats es basen en l’aromoteràpia per aconseguir eliminar impureses i així deixar la pell confortable.

FOTO-REJOVENIMENT

Tractament amb llum polsada. Té efecte aclarant en general, amb un pic important d’estimulació de col·lagen amb resultats visibles des de la primera sessió. Elimina taques i discromies de forma molt ràpida i eficient.

RTUAL DE GUA SHA

Treball minuciós tradicional en el qual s’uneix la salut i la bellesa, connecta la teva pell amb l’energia dels minerals amb un efecte sedant i drenant sobre el sistema nerviós. Altament remodelant.

EXTENSIÓ DE PESTANYES

Aquesta tècnica en alça en aquests moments consisteix a aplicar pèl a pèl o per grups afegint pestanyes a les nostres naturals per realçar la mirada. També hi ha l’opció de fer el lífting o permanent de pestanyes.

Si tens dubtes sobre els tractaments, o quin seria el més adequat per tu, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’assessorarem en el teu cas particular.

HIGIENE
PER ACNÉ (60’)

Tractament pautat en sessions per obtenir resultats òptims en casos d’acné, aconseguir una aparença saludable de la pell i evitar marques o cicatrius.

RITUAL
DE MASSATGE KOBIDO

Aquest és un tractament de massatge manual per potenciar la bellesa i el benestar. De procedència japonesa, la fascialista de forma artesana intenta modelar la cara, amb diferents percussions, alliberant tensions per tal d’arribar a una experiència única i en bona part també energètica.

LIFITNG
CUPS

Tractament drenant amb efecte lífting, elimina les adherències de les línies d’expressió més profundes donant un aspecte de molt d’oxigen a la pell. Especialment relaxant i il·luminador.

Obrir el Whatsapp
1
Què ens vols dir?
Hola!
Et podem ajudar?