Inici // Rituals corporals

Rituals corporals

Els rituals o tractaments corporals són essencials per mantenir la pell en condicions òptimes i millorar el benestar general. A través de la hidratació, exfoliació i massatges relaxants, no només s’aconsegueix una pell més saludable i radiant, sinó també una millora en la circulació, la reducció de tensions musculars i l’alleujament de l’estrès, tot contribuint al benestar físic, mental i emocional de la persona.

RITUAL EXFOLIANT AMB GUANT DE KESSA (60’)

Ritual que s’origina als països àrabs ens els seus banys termals. Però com que no tenim banys termals l’hem catalanitzat i treballat amb el guant de kessa i un sabó amb base d’eucaliptus netegem la pell i després la hidratem amb oli d’argan. Excel·lent sensació.

FOTODEPILACIÓ

Sistema de llum doblament filtrada que elimina el pèl de totes les zones del cos sense excepció. Fent que cada tractament sigui el màxim d’eficient aconseguint el mínim nombre de sessions possible. El nombre de sessions el determinaran l’edat el tipus de pèl i la freqüència de tractament. Garantim que treballem amb un aparell classificat dins l’excel·lència i un protocol que el fa immillorable. Pels pèls blancs facials també solució, la depilació elèctrica, l’únic sistema realment eficient pels pèls que surten a la cara i que són blancs.

“Els rituals corporals són la forma en què l’amor propi abraça el cos, alimentant no només la pell sinó també l’ànima, donant suport al benestar i la confiança interna.”

“MADEROTERAPIA” (60′)

Tècnica per remodelar, tonificar, desinflamar i millorar la sensació i l’aspecte general del cos.

MASSATGE A 4 MANS (50′)

Ritual de poques paraules, som dues persones treballant amb el mateix ‘tempo’… l’excel·lència en els massatges 😉

RITUAL 360 EXPERIENCE (90’)

Massatge facial i corporal descontracturant, realitzat amb olis de cànnabis, pàtxuli, clau i àrnica. Treballant crani cos i cara. Ideal per la relaxació muscular.

SCENS LUXURY EXPRIENCE (120’)

Ritual de tractament facial i corporal, amb exfoliació i massatge tonificant de dues hores.

MASSATGE CORPORAL AMB OLIS ECOLÒGICS (60’)

És el massatge relaxant bàsic, en aquest massatge treballarem des de la planta del peu a l’últim cabell, súper relaxant. Bé es pot portar a terme amb olis o bé amb la cera que va deixant una espelma quan plora.

RITUAL ORGÀNIC BODY SCRUB (60’)

Profunda exfoliació corporal amb una base de sals de l’Himàlaia i del Mar Mort, ajudarem a la pell regenerar-se amb facilitat i retornar-li la hidratació i flexibilitat.

Si tens preguntes sobre els rituals corporals, o quin seria el més adequat per tu, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’assessorarem en el teu cas particular.
Obrir el Whatsapp
1
Què ens vols dir?
Hola!
Et podem ajudar?