Inici // Tractaments corporals

Tractaments corporals

Aquest és un apartat molt ric en combinacions, es tracta d’un còctel ideat per aconseguir un molt bon resultat segons les teves expectatives i possibilitats reals. Dins la nostra estratègia ens acompanyem de diferents sistemes com LPG, Indiba, maderoteràpia, Bioslimming i pressoteràpia. Tots aquests tractaments no invasius ens ajuden a obtenir uns resultats molt bons sempre que s’entengui que és imprescindible fer un bon tàndem entre nosaltres i el/la client/a. No es pot obtenir un resultat sense la col·laboració i el canvi d’hàbits que ens han portat a la situació actual, que sol ser no desitjada per això busquem un canvi. Així que ens hem d’arremangar tots i anar pels objectius 😉

LPG ENDERMOLOGIE

Aquest és un tractament holístic, amb això volem dir que es tracta tot el cos i amb diferents combinacions per resultats creuats, tant s’ocupa del contorn del cos com ajuda a eliminar adherències, per tant, dissol cel·lulitis i reafirma el teixit.

 

El tractament LPG endermologie ofereix una solució no invasiva i eficaç per millorar la circulació, reduir la cel·lulitis i la retenció d’aigua, reafirmar la pell i modelar la figura. Mitjançant la seva tecnologia de massatge i succió controlada, aquest procediment estimula la producció de col·lagen i elastina, ajudant a regenerar la pell i millorar la seva textura, deixant-la més ferma, tonificada i radiant.

“Els tractaments corporals són la celebració de la connexió entre el cos i la ment, nodrint cada part de tu per brillar amb salut i vitalitat.”

BIOSLIMMING

Tractament miracle! És un tractament que un cop tenim el cos a punt funciona de forma ràpida i eficient, reduint contorn i cel·lulitis.

Si tens preguntes sobre els rituals corporals, o quin seria el més adequat per tu, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’assessorarem en el teu cas particular.

MASSATGE A 4 MANS (50′)

Ritual de poques paraules, som dues persones treballant amb el mateix ‘tempo’… l’excel·lència en els massatges 😉

“MADEROTERAPIA” (60′)

Tècnica per remodelar, tonificar, desinflamar i millorar la sensació i l’aspecte general del cos.

Obrir el Whatsapp
1
Què ens vols dir?
Hola!
Et podem ajudar?